Meteen naar de inhoud
Home » Afvallen » Diëten » Dr. Frank dieet, bewezen resultaten!

Dr. Frank dieet, bewezen resultaten!

Veel eiwitten bij het dr. Frank dieet

Het Dr. Frank dieet is ontwikkeld door dr. Frank van Bekrum en zeer populair in Nederland. Het is in 2009 op de markt gekomen en sinds die tijd niet meer weg te denken. Het is een begrip geworden. Het komt vooral door de dagelijkse aandacht die het dieet in onder andere de Telegraaf kreeg. Ook was er de grote afvalrace van dr. Frank. Het grote geheim van het succes van het dieet zit hem in het gebruik van veel eiwitten en weinig koolhydraten. Je kunt met het dieet snel van overtollige kilo’s afkomen zonder een hongergevoel te hebben. Het is een ideale en verantwoorde manier om gewicht te verliezen. In 2009 startte hij met een competitie. Het doel was om tien mensen ieder tien kilo af te laten vallen in tien weken. Na dit succes werd heel Nederland uitgedaagd. Het duurde niet lang, voordat ruim 20.000 mensen die uitdaging aangingen.

Hoe werkt het dieet?

Het dr. Frank Dieet is gebaseerd op het gebruik van veel eiwitten en weinig koolhydraten. Het is ontwikkeld op basis van een wetenschappelijk onderzoek dat door dr. Frank zelf in 25 jaar is uitgevoerd. Hij heeft in die periode veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen met teveel gewicht en door het onderzoek bewezen dat het dieet werkt. Het is daarom niet vreemd, dat dr.Frank de uitdaging aan durfde te gaan om mensen te helpen om gewicht te verliezen. We weten zeker, dat ook jij af kunt vallen met dit dieet. Het is een verandering van wat je eet. Het is goed om hiervoor te kiezen en om hier gebruik van te maken als je gewicht wilt verliezen. Als je voor het Dr. Frank dieet kiest behoort overgewicht binnenkort tot jouw verleden.

dr. Frank Dieet, veel eiwitten en weinig koolhydraten

Veel eiwitten, de sleutel van het Dr. Frank dieet

De voordelen van het dr. Frank dieet

Het grote voordeel van het dr.Frank dieet is, dat je gewicht verliest zonder spiermassa te verliezen. Wanneer je namelijk tijdens een dieet spiermassa verliest verlies je vermogen om calorieën te verbranden. Met minder spieren versterk je na het dieet dus juist het jojo-effect. Het Dr. Frank dieet voorkomt dit nare effect doordat jouw spiermassa niet vermindert tijdens het dieet.

Het tweede voordeel is, dat je geen hongergevoel zult krijgen bij dit dieet. Dit komt door de ruime hoeveelheid eiwitten die je mag/moet nemen. Deze zijn zeer verzadigend en hierdoor voel je je langer voldaan waardoor het risico op snaaien of ongezond eten vermindert.

De boeken van dr. Frank

Het is mogelijk om te starten met het dieet door een van de boeken van dr. Frank te kopen. Hij heeft drie boeken vol met praktische tips om af te vallen, boodschappenlijstjes, menu’s en alles wat je moet weten over dit dieet uitgegeven. Door aan de hand van de boeken jouw eigen koers uit te stippelen blijft afvallen leuk en lekker. Uiteraard helpt dit als extra motivatie om het dieet vol te houden. Uiteindelijk zal consequente toepassing van het Dr. Frank dieet je een verandering van leefstijl opleveren waarbij je je gelukkiger en fitter voelt.

Is het een crashdieet?

Misschien ken je de diëten wel waar je in een korte tijd heel veel gewicht zoals tien kilo in twee weken of nog meer, verliest. Dit dieet is duidelijk geen crash dieet. Je kunt daarom ook niet verwachten dat je binnen een paar dagen na de start ineens weer in bikini past, alle vetrolletjes verdwenen zijn of dat je ineens een sixpack hebt. Logisch toch! De kilo’s zijn er immers ook niet in een paar dagen bijgekomen.

Het is wel realistisch om het dr. Frank dieet te gebruiken om consistent en goed gewicht te kunnen verliezen en zo meerdere kilo’s in meerdere weken af te vallen. Door het dieet constant en goed te volgen kun je jouw streefgewicht behalen. Je zult zien dat je dan ook een nieuwe leefstijl en nieuw (eet)gedrag ontwikkelt. Lijkt jou dat geen fijn gevoel?

Gezond voor je lichaam en je geest

Afvallen is niet alleen gezond voor je lichaam maar zorgt ook dat de kans op diabetes, hart-en vaatziekten en ook andere ziekten afneemt. Afslanken is dus een prima manier om de welvaartsziektes buiten de deur te houden. Zo val je af en krijg je een gezonder leven Die ontwikkeling heeft ongetwijfeld ook invloed op jouw geest.

Ook jouw zelfvertrouwen krijgt een boost want als je er weer fit en goed uitziet zal je complimentjes krijgen, er frisser en jonger uitzien en je beter voelen. Zo geef je jouw ego en zelfvertrouwen vanzelf een boost.

Succesverhalen genoeg

Er zijn volop succesverhalen welke je kunt lezen en zien. Het is natuurlijk een waar fenomeen geweest hoe dr.Frank is gestart. Tien mensen in tien weken helpen om tien kilo te verliezen. Door zijn ruime ervaring was er geen enkel risico of kans, dat het niet zou lukken. Het is natuurlijk mooi, dat dit zo mogelijk is. We weten zeker, dat ook jij hier de vruchten van kunt plukken. Ook jij kunt een succesverhaal zijn. Het is mooi om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Waar wacht je nog op?

Koop de boeken, stippel jouw route naar jouw streefgewicht uit en kies ervoor om anders te gaan eten. Misschien kies je zelfs wel voor een nieuwere en gezonde leefstijl. Natuurlijk mag je overigens soms een keer een vrije dag nemen van het dieet. Toegeven aan lekkere trek in een pizza of portie verse friet is niet erg, zolang het jouw gezonde levensstijl niet ondermijnt. Uiteraard is het na zo’n dag wel de bedoeling dat je het dr. Frank dieet op de lange termijn blijft volgen.

Veel succes met afvallen!